Üniversitemizde "Dil Bilmenin Önemi" Konferansı Düzenlendi--

21 Aralık 2023 Perşembe - Görüntülenme: 762

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından "Dil Bilmenin Önemi” konulu konferans düzenlendi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın'ın yabancı dil bilmenin önemine vurgu yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan konferans, davetli konuşmacı Pilot Cenk Özdemir’in öğrencilerle gerçekleştirdiği söyleşiyle devam etti. Konferans Üniversitemiz öğrencilerinin "Dil bilmek neden önemlidir?" ve "Farklı yöntemlerle dil öğrenme" konularında yaptıkları sunumlar ve "Oyunlar ve Etkinliklerle İngilizce" oturumu ile devam etti. Etkinlikte Work and Travel programı tecrübesi edinmiş öğrencilerimiz deneyimlerini izleyicilerle paylaşarak, dil bilmenin bu fırsatlarla nasıl geliştiğini ve deneyimlerin kendilerine neler kattığını anlattılar.